Passar alla tak!

Våra solcellspaket

Bas

Bästa budgetvalet – en högeffektiv budgetpanel.


  • 410 W per panel
  • Svarta solpaneler
  • Monokristallina celler med half cell-teknik

Vårt populäraste paket!

Standard

Modern och stilren design med diskreta helsvarta paneler.


  • 425 W per panel
  • Svarta paneler glas/glas
  • Monokristallina celler med half cell-teknik

Premium

Prisvinnande, högeffektiv och mest miljövänlig.


  • 410 W per panel
  • Helsvarta solpaneler med diskreta anslutningar
  • Kombinerar kristallina celler och tunnfilmsceller

Det här hjälper vi dig med när du köper din anläggning av oss

Tillsammans med våra samarbetspartners planerar och installerar vi din solcellsanläggning, anpassad för just ditt tak. Utöver det så hjälper vi så klart även till med finansiering och support både före och efter att anläggningen är påslagen.
Hjälper dig planera din anläggning

Vi tittar på ditt taks förutsättningar, vad du behöver och hur vi kan skapa så mycket solel som möjligt på det.

Ekonomisk rådgivning

Vi räknar ut hur snabbt du tjänar in din investering, bästa sättet att finansiera den och att du får din skattereduktion på upp till 15%.

Bygger och installerar anläggningen

Våra solcellsmontörer kommer hem till dig och bygger anläggningen, installerar växelriktare och ser till att anläggningen är klar för att kopplas till elnätet.

Support och garantier

Efter att installationen är klar och anläggningen producerar solel så finns vi fortfarande kvar för dig om du behöver hjälp. Vi har riktigt bra garantier både på arbetet och solcellerna.

Tryggt och enkelt

Våra solcellspaket har upp till 25 års produktgaranti och 92% effektgaranti upp till 25 år. Vi har fri support för dig och skulle det uppstå problem med din anläggning finns vi här för dig. Alla garantiärenden sköts av certifierade tekniker. Du kan enkelt komplettera med fler smarta energilösningar såsom elbilsladdare efter färdig installation.

Tjäna pengar på din solel

Är du ETC El-kund och har solceller kan du teckna ett produktionsavtal för att sälja din solel till oss. Hos oss får du bra ersättning och schyssta villkor. Den el du inte använder, till exempel på sommaren, levereras då automatiskt ut på elnätet till andra elkunder. Win-win för dig och klimatet!

Läs mer om att sälja din solel här.

20% prisavdrag på solceller

När du installerar en solcellsanläggning behöver du inte betala hela själv. Från förra året gäller en skattereduktion på upp till 20 procent på både installation och material. Vi ser till att ditt gröna teknikavdrag dras av direkt på fakturan. Enkelt och smidigt.