Välkomna tillbaka till ETC Solpark i Katrineholm

Nu öppnar vi solparken torsdagar och fredagar, klockan 10–18. Kom och titta solcellsanläggningarna som vi satt upp tillsammans med våra kunder och sparare, våra varmluftspaneler, inpireras av nya sorters solceller och se växthusen växa fram.

Bit för bit byggs solparken ut bara för att visa alla vad som går att göra och vad som finns. Just nu håller vi på att bygga en hektar solceller för morgonsolen på vår östsida och ett nytt stort växthus, självklart klätt i solceller, så vi kan producera ännu mer ekologiska tomater, kronärtskockor och mycket annat.

Som vanligt så serverar vi lunch med fika och butiken är öppen med inspirerande vårprodukter för din trädgård. Restriktioner enligt Folkhälsomyndigheten.

Träffa vår nya trädgårdmästare

Elin Starck är ny trädgårdsmästare i ETC Solpark och är redan i full gång med förodlingen av tomater, busktomater, chili, kronärtskockor, aubergine, bladgrönt, kryddörter och pak choi. Elin planerar även kurser i grönsaksodling, blommor, örter och jordvård som ska ske på plats i så snart coronaläget tillåter.

Titta in i ETC Torp

Vi har tagit fram ett färdigt hus för dig som vill äga ett klimatsmart klokt boende. Vi kallar det ETC Torp och det innehåller flera unika lösningar.

Är du intresserad kan du kontakta oss för tidsbokning så kan vi visa dig huset och svara på frågor. Boka en visning här.

Hitta till oss

Vi finns på Energikullen 1, 641 96 Katrineholm.
Öppet torsdag – fredag, klockan 10:00 – 18:00.

Du hittar oss på Google här.