Välkomna på jubileumsfest i ETC Solpark i Katrineholm

ETC Solpark fyller 10 år! Det vill vi fira tillsammans med dig den 18 september.

ETC Solpark fyller 10 år! Det vill vi fira tillsammans med dig den 18 september. Välkomna på jubileumsfest i ETC Solpark i Katrineholm.

Självklart är det GRATIS INTRÄDE men skicka ett mejl till solpark@etc.se och berätta för oss hur många ni är som kommer! Det underlättar för oss att planera festen så den blir så bra som möjligt.

Vad händer i solparken?

På Bondens marknad kan du köpa ekologiska grönsaker, både från oss och andra lokala odlare. Kanske får du med dig hemgjord sylt, saft, marmelad, praliner och gräsbeteskyckling och kött – allt ekologiskt så klart. 

Ingen fest utan musik!

Under dagen spelar också sångerskorna och musikerna Ellinor Brolin och Jenny Almsenius. Så bered er på en magisk musikupplevelse med deras vackra röster och smittande spelglädje. Ellinor och Jenny kommer bjuda på eget material såväl som tolka låtar av några av vår tids största visdiktare.

Vi guidar er in i framtiden

Vi kommer även ha guidade visningar av solparken där vi tittar på våra solcellsanlägningar och andra projekt inklusive ETC Torp och vår trädgårds­mästare Elin Starck har guidning av växthuset.

Kanonpriser på solceller – STOR UTFÖRSÄLJNING!

Du får inte missa vår stora solcellsrea. Vi har mängder av begagnade solcellspaneler vi säljer för riktigt bra priser. Men det är inte bara solceller vi rear ut under festen utan även många av våra populära böcker!

Provkör Tesla

Har du alltid velat provköra en häftig Tesla? Vi kommer att ha en på plats som alla med körkort kan testa.

Ingen går hungrig härifrån

Under dagen kommer vi även servera mat och ekofika. Varför inte prova Grinda gårds ekologiska glass? Vi kommer även ha kryddväxter, näring och biokol att köpa och mycket mer i våra växthus och butik.

Övrig information

Datum & tid: Den 18 september 2021, klockan 12:00–19:00.
Plats: ETC Solpark, Energikullen 1, 641 96 Katrineholm.
Pris: Gratis inträde! (Skicka ett mejl till solpark@etc.se och berätta för oss hur många ni är som kommer.)