Bli företagskund

Vi erbjuder ditt företag att skaffa Bra Miljövalsmärkt el till alla dina anställda.

Med el från ETC El kan du miljömärka hela verksamhetens elkonsumtion. Klimatnyttan är också en investering i vår gemensamma framtid eftersom de solceller vi sätter upp kommer ge ren el under många år framöver.

Företagsabonnemang hos ETC El följer samma enkla princip som för privatpersoner: rörligt elpris för el märkt med Bra Miljöval + vår avgift + bidrag till nya solceller. Vår fasta administrativa avgift är 49 kr per månad, samma som för privatpersoner. Den enda skillnaden är att företag betalar ett solcellsbidrag motsvarande 19 kr per heltidsanställd (kan ändras löpande). Det betyder att med vår el, kan du använda Naturskyddsföreningens Bra Miljövalsmärkning för alla dina anställda och därmed visa att ditt företag föregår med gott exempel i klimatomställningen.

Klicka här för att fylla i den fullmakt som vi behöver få in för att lägga upp er som kund. Observera att nätägaravgifter tillkommer, som vid alla elabonnemang. ETC El tar hand om överflytten från ditt gamla elbolag, det är smidigt och utan krångel. Är ditt avtal bundet en tid framöver sker överflytten automatiskt så fort ditt avtal löper ut. Du har alltid ångerrätt i 14 dagar när du tecknat ett elavtal på distans, ångerrätten gäller 14 dagar från att avtalet ingicks.

Betalsätt: Vi erbjuder e-faktura, kivra, autogiro, pappersfaktura eller e-mailfaktura.

Välkommen till det klimatnyttiga elbolaget!