Välkommen på flamencovandring i ETC Solpark

Kom och upplev en färgglad palett av flamenco i toppklass med några av Sveriges mest framstående flamencos.

Kom och upplev en färgglad palett av flamenco i toppklass med några av Sveriges mest framstående flamencos.

Första delen av denna vandringskonsert den 23 juli 2021 kl 17-20 tar dig från Växthuset till Caféet med två ca 20 min flamencostopp på vägen. Andra delen av kvällen sker vid ETC Solparks utomhusscen med mer flamenco som du får avnjuta med en generös tapas-tallrik.

Under vandringskonsertens gång får du, utöver insikt i solceller, möta levande flamencolegenden Eva Möller som läser utvalda översättningar av flamencoverser ur den nyligen utgivna boken Recital ? rop som går i arv. Vandringen fortsätter med ett utdrag ur föreställningen Carmen Recycled som fick sin premiär tidigare i år i Scenkonst Sörmlands produktion, en återvunnen upplevelse om makt, kärlek och att äga rätten till sin berättelse.

Sedan är det dags att få sätta tänderna i en smakrik tapastallrik och kvällen avslutas med Erik Steen Flamenco Fusion på ETC Solparkens utomhusscen och en grand finale där alla artister medverkar.

Medverkande:
Eva Möller (recitation)
Annika Heed (skulptur)
Carina Stenberg (klassisk sång)
Afra Rubino (gitarr)
Kai Sundquist (träblås)
Pia del Norte (dans)
Erik Steen (gitarr)
Johan Alenius (träblås)
Bengan Jonasson (bas)
Fredrik Gille (slagverk)

I biljetten, som du beställer här, ingår konsert och tapastallrik.

Flamencovandringen ges i samarbete med ETC Solpark och FlamencoFredag, LP Flamenco med stöd av Kulturrådet och Spanska Ambassaden.

Köp biljett här