begär offert!

räkna på ditt tak

Kalkylator


Det här hjälper vi dig med när du köper din anläggning av oss

Tillsammans med våra samarbetspartners planerar och installerar vi din solcellsanläggning, anpassad för just ditt tak. Utöver det så hjälper vi så klart även till med finansiering och support både före och efter att anläggningen är påslagen. Är du kund hos ETC El får du dessutom rabatt på dina solceller, skriv in dina uppgifter i kalkylatorn här ovan och se hur mycket du kan spara!
Hjälper dig planera din anläggning

Vi tittar på ditt taks förutsättningar, vad du behöver och hur vi kan skapa så mycket solel som möjligt på det.

Ekonomisk rådgivning

Vi räknar ut hur snabbt du tjänar in din investering, bästa sättet att finansiera den och att du får din skattereduktion på upp till 15%.

Bygger och installerar anläggningen

Våra solcellsmontörer kommer hem till dig och bygger anläggningen, installerar växelriktare och ser till att anläggningen är klar för att kopplas till elnätet.

Support och garantier

Efter att installationen är klar och anläggningen producerar solel så finns vi fortfarande kvar för dig om du behöver hjälp. Vi har riktigt bra garantier både på arbetet och solcellerna.

Tryggt och enkelt

Våra solcellspaket har upp till 25 års produktgaranti och 92% effektgaranti upp till 25 år. Vi har fri support för dig och skulle det uppstå problem med din anläggning finns vi här för dig. Alla garantiärenden sköts av certifierade tekniker. Du kan enkelt komplettera med fler smarta energilösningar såsom elbilsladdare efter färdig installation.