Köp din förnybara el för timpris

Med ett timprisavtal kan du sänka både din elkostnad och miljöpåverkan genom att styra när på dygnet du förbrukar mest el.

Sänk både din elkostnad och miljöpåverkan

Med vårt timprisavtal kan du själv påverka ditt elpris genom att planera när du till exempel laddar elbilen, kör diskmaskinen eller värmer upp hemmet.
Klimatsmart el när den är som billigast

Avtalet är detsamma som vårt vanliga rörliga avtal, med skillnaden att du faktureras för det faktiska elpriset för varje enskild timme istället för det genomsnittliga priset per månad.

Ofta skiljer sig elpriset väldigt mycket under ett dygn beroende på hur tillgång och efterfrågan ser ut. I regel är det billigast på natten, då du med hjälp av vår smarta app kan schemalägga dina mest energikrävande saker i hemmet. Förutom att påverka priset innebär det också att du kan påverka din klimatpåverkan genom att förbruka el när Sverige inte importerar smutsig el från kontinenten.

Timpris inte lönsamt för alla!

För att det ska löna sig att ha ett timdebiterat avtal behöver du ha möjlighet att styra när du förbrukar mest el. Om du använder mycket el under de dyraste timmarna på dygnet kan ett timprisavtal bli dyrare än vårt vanliga rörliga avtal baserat på genomsnittspriset per månad. Med ett timdebiterat avtal bör du antingen vara insatt i när det är som billigast att förbruka el eller använda vår app för att låta den styra förbrukningen åt dig automatiskt.

En app för hela hemmet

Koppla ihop vår smarta app med dina smarta hem-prylar, elbilsladdare eller solcellsanläggning för att styra din elförbrukning automatiskt när elpriset och klimatpåverkan är som lägst.