ETC Tomat.

2018-08-20 11:09

Nu ska vi utse Sveriges godaste tomat

Delta med din godaste tomat och vinn titeln Sveriges godaste tomat. Den 1 september blir det tomatkamp i ETC Solpark Katrineholm, och vi vill se dig där med dina allra finaste tomater.

Den 1 september mellan klockan 11–17 har vi den Stora tomatkampen i ETC Solpark i Katrineholm. Kom och se tomatodlare från hela Sverige tävla med sina tomater om titeln Sveriges godaste tomat. Vi kommer att ha en jury bestående av flertalet expert bland annat Stefan Sundström.

Även fast tillställningen är helt gratis så skulle vi vara tacksamma om ni kunde beställa en biljett här ovan. Det kommer inte att kosta något men underlättar för oss att planera hur många besökare vi kan räkna med.

För besökare

Tillställningen är helt gratis. Förutom att ta del av Tomatkampen kommer vi även att ha en marknad där utställare kommer att sälja tomater och annat. Vandra runt i en av Sveriges största solparker där du kan se både solpaneler, växthus, ekobyggen och andra spännande experiment. Du kan också hälsa på fåren, äta mat och handla i vår klimatbutik. Vi kommer att ha specialpris på säsongvaror endast denna dag för besökare.

Datum & tid: 1 september 2018, kl. 11.00–17.00
Plats: ETC Solpark, Energikullen 1, 641 96 Katrineholm.

För tävlingsdeltagare

Hur går det till? Du väljer ut din godaste tomatsort (1 sort per odlare). Du tar med 20 exemplar av den till Solparken i Katrineholm, där du och din tomat deltar i tävlingen om Sveriges godaste tomat. Under dagen får du tillgång på ett marknadsbord i parken där du kan sälja tomater och allt annat du vill få sålt till besökarna och publiken.

Det hela pågår klockan 11–17 och det kostar ingenting. Kom i god tid innan med dina tävlingstomater, och för att göra i ordning ditt försäljningsbord. Begränsat antal tävlande! Först anmälda får plats.

Anmäl dig till:
Sten Åke Nordin
ETC Solpark
stenake.nordin@etc.se

Datum & tid: 1 september 2018, kl. 11.00–17.00
Plats: ETC Solpark, Energikullen 1, 641 96 Katrineholm.

Tomatkampen är ett samarbete mellan ETC Solpark, Torfolk Gård och Stefan Sundström.