Köp solceller till nettopris

Köp solceller till nettopris

Som ETC elkund kan du nu köpa solcellspaneler till nettopris. Genom att vi blir många som gör ett gemensamt inköp så kan vi förhandla fram bra priser.

Priserna är inte helt klara men idag erbjuder vi polykristallina paneler för 4,6 kr per Watt och monokristallina för 5,5 kr per Watt. Behöver du hjälp att bestämma storlek och material för din anläggning så hjälper vi dig gärna. Vi tar då en projekteringsavgift för det och får ett förslag och offert från oss på ett komplett system. Vi behöver din beställning senast den 31 december.

Hjälp mig med min beställning

Jag vill endast beställa paneler

För dig som inte behöver vår hjälp kan du beställa dina paneler direkt här.

Vi behöver din betalning för panelerna när du lägger order. Sista dag för beställning är den 31:a december 2017. Vi gör då beställningen med planerad leverans under april 2018. Priset är ett maxpris som kanske kan bli ännu lägre om vi blir många. Du kan hämta panelerna själv i vår solpark i Katrineholm och på så sätt slippa fraktkostnaden. Som ETC elkund får du även ett bra pris på växelriktare, montagesystem, kablage och frakt. Vi hjälper dig också med installationen. Välkommen med din beställning!

Antal solpaneler
Totalt